Safirul și semnificația inelului de logodnă

Realista

Există multe femei care visează cu ochii deschiși, încă din copilărie, la ziua specială în care vor deveni mirese.

Dar înainte de această ceremonie se va petrece un alt ritual, cel în care este cerută oficial în căsătorie de către iubitul ei, prin intermediul unui gest semnificativ – cel al dăruirii unui inel de logodnă, incrustat cu pietre prețioase care au o simbolistică aparte – de exemplu, safirul.

Safirul, simbol al regalității

Safirul face parte din categoria mineralelor corindom. Deși, în general, are culoarea de-un albastru pur, se poate găsi în natură în mai multe nuanțe, de la albastru verzui, la albastru violet.

În cadrul multor contexte culturale și temporale, această piatră prețioasă simbolizează înțelepciunea, iubirea și puritatea. De asemenea, există credința conform căreia safirul ar avea proprietăți miraculoase care se răsfrâng asupra purtătorilor de giuvaiere incrustate cu astfel de pietre.

În trecut, persoanele care purtau bijuterii incrustate cu safir aparțineau familiilor regale, în niciun caz oamenilor cu origini modeste. Un exemplu notabil în acest sens este prințesa inimilor, Lady Diana, care a primit un inel de logodnă care avea incrustate 14 diamante și un safir de 12 carate.

Producția de safir se găsește în diferite regiuni ale lumii cum ar fi Sri Lanka, India, USA, Australia, dar și Nigeria. La sfârșitul anului 2015, într-o mină din Sri Lanka s-a descoperit cel mai mare safir stelat din lume care are 1404 de carate și valorează aproximativ 100 de milioane de dolari.

De ce le plac femeilor aceste bijuterii

Toată lumea știe că bijuteria care face orice femeie să tresare de emoție atunci când o primește în dar este, bineînțeles, inelul de logodnă.

Acestea țin foarte mult la astfel de detalii care pentru unii bărbați pot părea nesemnificative, dar trebuie să știi că inelul de logodnă joacă un rol extrem de important în viața oricărei femei care dorește să se mărite.

Femeile adoră să fie răsfățate, să fie tratate ca niște prințese, să fie alintate de către bărbații pe care îi iubesc. De aceea, în momentul în care va primi inelul de logodnă, acesta nu va constitui doar încă un obiect cu rol estetic cu care să se laude în fața prietenelor sale, ci bijuteria va reprezenta un simbol al iubirii infinite pe care tu i-o porți.

Cum o poți impresiona pe aleasa inimii tale?

Dacă o iubești cu adevărat, a venit momentul să-i arăți acest lucru dăruindu-i un inel de logodnă din aur incrustat cu safir sau cu orice altă piatră prețioasă.

Pentru a afla mai multe informații, intră pe e-ring.ro și alege un model deosebit pentru iubita ta! În plus, poți avea posibilitatea de a-i dărui un inel de logodnă unic, pe care îl poți personaliza așa cum îți dorești.

Așadar, dacă ai în minte o idee, așterne-o pe hârtie și contactează-i pe reprezentații de la E-ring care ulterior îți vor trimite o prezentare 3D a bijuteriei, iar dacă aceasta se va potrivi cu cea imaginată de tine, în scurt timp vei avea inelul mult dorit. În plus, tot procesul durează mai puțin de 21 de zile. Surprinde-o și oferă-i o dovadă incontestabilă de iubire!

Leave a Reply

Next Post

De ce sunt indicate cosmeticele bio

Daca nu stiti cum sa recunoasteti un produs bio, iata si raspunsul. Acesta va fi mereu certificate si va avea pe eticheta mentiuni: fara coloranti, fara parfumuri sintetice, fara PEG, PPG, parabeni, fara silicon si parafina. Si, un lucru important, aceste produse nu sunt testate pe animale. Chiar daca se […]