Alegerea inelelor de logodna in functie de culoarea si modelul potrivit

Realista

Bijuteriile sunt foarte importante pentru orice doamna sau domnisoara. Iar o femeie care se respecta, tinde sa aiba o colectie cat mai mare de accesorii si bijuterii pe care sa le combine in moduri cat mai spectaculoase.

Materialul favorit a fost, este si va fi, probabil, mult timp de acum incolo, aurul. Datorita faptului ca se gaseste intr-o diversitate de culori, poate sugera alegeri in functie de personalitatea femeii, dar si in functie de modul in care permite accesorizarea sa cu anumite aspecte pe care le prezinta cea care il poarta.

Unul dintre accesoriile pe care o femeie il poarta zilnic este inelul, mai cu seama daca vorbim de un inel de logodna. Pentru un barbat este destul de complicat sa faca alegerea potrivita in ceea ce priveste modelul si culoarea care sa ii satisfaca asteptarile domnisoarei.

Pe www.diamag.ro este disponibila o gama variata de modele de inele de logodna din aur. Insa, sa vedem care sunt principalele aspecte de luat in seama atunci cand se face alegerea inelului de logodna in functie de culoarea sa!

Aurul alb

Aurul alb se caracterizeaza prin aspectul sau elegant si discret. Orice femeie tinde sa aiba macar un numar mic de bijuterii din aur alb, datorita faptului ca ofera foarte multe posibilitati in ceea ce priveste combinarea cu diverse alte accesorii sau chiar cu anumite tinute.

Potrivit, de asemenea si pentru orice culoare a pielii, reprezinta tipul de aur care se pliaza multor necesitati. Prin forma sa care asigura simplitatea si eleganta, foarte multi barbati opteaza catre inelele din logodna care sunt confectionate din aur alb, acesta fiind chiar printre cele mai populare alegeri. Ce-i drept, modul in care se armonizeaza sina alba cu diamantul stralucitor este unul absolut minunat.

Aurul galben

Cand vedem, de regula, o femeie care poarta coliere din aur galben sau ii atarna in mod vederos un inel de acest fel, avem instinctul de a o caracteriza ca fiind una foarte puternica si cu o usoara extravaganta in ceea ce priveste personalitatea sa. Acest lucru se datoreaza si modului in care asorteaza bijuteriile din aur galben.

In primul rand, ele necesita a fi asociate cu pietre pretioase ce ofera culori puternice si care sa fie de dimensiuni mai mari. De asemenea, tinutele ce vin purtate trebuie sa asigure maximul de rafinament si eleganta. O imbracaminte simpla nu se armonizeaza prea bine cu aurul galben din niciun punct de vedere.

Aurul roz

Cu un suflu mai tineresc si plin de energie, inelele sau orice alt tip de bijuterie din aur roz se potrivesc excelent cu pietrele pretioase care prezinta nuante mai calde. Stralucirea sa intr-o maniera mai discreta se configureaza mult mai simplu cu orice imagine pe care preferi sa o infatisezi intr-o anumita zi.

Aurul roz nu a fost in topul alergerilor pentru inelele de logodna, insa in ultimul timp, acestea au capatat o popularitate considerabila. Acest lucru se datoreaza aerului mai distinct pe care il aduce si culorii armonioase pe care o creeaza pe mana oricarei fete. Un stil modern ce sfideaza clasicul, si-a capatat repede admiratoare.

Desi, pare mai greu de crezut, orice bijuterie dintr-un material de calitate maximizeaza considerabil sclipirea unei femei. Accesorizarea sa corespunzatoare ofera o imagine feminina care indrazneste sa straluceasca oriunde va iesi.

Leave a Reply

Next Post

Avantajele pe care le ai apeland la un birou de traduceri profesionist

Cu totii ne-am lovit macar o data in viata de nevoia de a traduce ceva dintr-o limba straina. Indiferent ca a fost un prospect de pe un medicament ori un set de instrucțiuni pentru un aparat electrocasnic, o traducere buna vine in ajutorul nostru, intr-un mod la care nu te-ai […]