Tu ce astepti?!

Realista

Vorbeam de curând cu un amic despre sentimentul ăsta cât se poate de primar și totodată atât de evoluat în zilele noastre, de “așteptare”. Despre asteptare s-ar putea scrie cărți întregi.

Cert e, că tipul cu care dezbăteam intens pe această temă, era de părere că “așteptarea” e benefică, chiar că poate fi o deschidere prin care să înțelegi și sã înveți multe.

Eu, sincer, aleg să învăț altfel. Nu știu câți din voi au o plăcere nebună să aștepte orice pe lumea asta, însă nu mi se pare că există sentiment mai frustrant, mai necioplit. E un fel de mână întinsă ce tot așteaptă pomană.

Nu, nu-i de mine! Sau nu mai e În relația cu “așteptarea” îmi permit să fiu cel mai răsfățat copil ce strâmbă din nas, ce scoate limba, ce-și strânge tacticos jucăriile și pleacă acasă.

Nu știu ce așteptați voi, dar eu prefer să învăț din ”ziua de mâine”, din “altul”, din “ce va fi”.
Jules Renard spunea “Dacă s-ar clădi Casa Fericirii, cea mai mare încăpere ar fi sala de aşteptare.” Ocupați, vă rog, un loc dacă doriți; eu s-ar putea să nu mai aștept.

Leave a Reply

Next Post

Cele mai bune suplimente de slabit pentru femei in 2020

Dacă ai încercat vreodată să slăbești, atunci știi cât de dificil poate fi. Este nevoie de multă pregătire și mult mai multă dăruire pentru a scăpa de acele kilograme încăpățânate. Este posibil să fi încercat în trecut câteva suplimente de slăbit, dar niciunul nu a funcționat așa cum te așteptai. […]