Accesorii pentru Samsung Galaxy A51

Realista

Atunci cand ai un telefon, tinzi sa ai o grija mai mare de el, sa nu il scapi, sa nu il zgari, sa nu pateasca ceva, pentru ca ar inseamna ca trebuie sa il repari, adica o cheltuiala in plus si inseamna ca ar trebui sa petreci o perioada de timp fara el. Dar, exista cateva accesorii de protectie care sunt foarte importante, dar exista si alte accesorii de incarcare, la fel de importante. Daca nu sti care sunt acestea si vrei sa afli, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Incarcatorul poate fi considerat cel mai important accesoriu, iar cu exceptia noilor telefoane, adica a seriei iPhone 12 si Galaxy S21, toate telefoanele vin la pachet cu un incarcator. Aceasta importanta este data de faptul ca telefonul ar putea rezista o zi sau 2, in functie de capacitatea bateriei, de utilizare, dupa care nu ar mai putea fi folosit daca nu se va incarca. De aceea, daca se va intampla ca incarcatorul sa se strice, fie iti cumperi unul, fie apelezi la un service gsm pentru a-l repara. 

Folia de protectie este un accesoriu foarte important pe care ar trebui sa il cumperi imediat dupa achizitionarea telefonului. Daca tocmai ti-ai cumparat un Samsung Galaxy A51, de exemplu, nu ai avut folie de protectie la el si l-ai scapat pe o suprafata dura, sansele sunt destul de mari ca el sa se sparga, ceea ce inseamna ca vei avea nevoie de o inlocuire display Samsung Galaxy A51, care te va costa o suma semnificativa de bani.

Husa de protectie este recomandat sa e cumpere deodata cu folia de protectie. Pe langa rolul de protectie, husa mai are un rol, acela de infrumusetare. De aceea, husa se gaseste intr-o varietate larga de modele, cu flori, cu peisaje, cu animale, cu sclipici si multe altele, dar si simple, colorate. Ea este de spate cu silicon sau de tip carte ce protejeaza tot ecranul.

Bateria externa este foarte utila atunci cand nu esti acasa, cand ai nevoie mare de telefon, dar nivelul bateriei este scazut si nu te afli langa o priza pentru a-l incarca. In aceasta situatie bateria externa te va salva si vei avea nevoie doar de un cablu.

Incarcatorul de masina este si el foarte important daca ai nevoie de telefon pentru harta sau pentru a asculta muzica si bateria este scazuta. Doar ca incarcarea prin acest intermediu va fi mai lenta decat cea cu bateria externa.

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste unul dintre accesoriile prezentate anterior, este indicat sa te grabesti sa le cumperi pentru ca telefonul tau sa primeasca protectia maxima si sa i se asigure o continua functionare prin incarcare.

Leave a Reply

Next Post

Inlocuire geam iPhone X

Nu mai exista indoieli in ceea ce priveste importanta unui telefon mobil in viata de zi cu zi a oamenilor in momentul de fata. Daca la inceput, smartphone-urile nu erau decat un accesoriu portabil pe care il luai cu tine pentru a ramane in contact cu persoanele pe care le […]