Cand ploua afara e vreme de…facut curat in pod!

Realista

M-am trezit dimineață și când am deschis fereasta mirosea a o mare de ud. Plouă afară.

Și clar ori de câte ori plouă afară nu-mi vine în cap, ca mulți altora dintre noi replica “Asta e vreme de făcut copii sau de numărat bani.” Sau, mai nou, de când cu trendul asta nou de victimizare, unii spun “de numărat banii pe care nu-i ai”.

Bunica mea, ori de câte ori ploua afară, făcea curat în pod. Și acum poate că va întrebați care e logică. Păi simplu: tot ea spunea adesea că la țara treabă nu se termină niciodată. Așa că atunci când ploua și nu putea ieși afară la treabă, face îl locurile în care în mod normal nu ajungea niciodată să facă, adică în pod.

Nu, nu vreau să vă încurajez ca atunci când plouă să faceți curat în pod, pentru că am o vagă senzație că cei mai mulți dintre voi nici nu au un pod. Însă poate fi o pildă bună, că atunci când plouă să începem să facem curat în fiecare colțisor din noi, sau să așezam în ordine locurile din sufletul nostru în care nu ajungem niciodată să facem asta…zi de zi.

Așa că de mâine, nu uită! Atunci când plouă afară, e vreme de făcut curat în pod!

Leave a Reply

Next Post

Care sunt cele mai bune bomboane?

Se stie faptul ca atat copiilor cat si adultilor, le plac foarte mult dulciurile, iar atunci cand vine vorba despre dulciuri, bomboanele sunt preferatele tuturor. Ei bine, atunci cand vine vorba despre bomboane, exista pe piata de exemplu Bomboane (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Eucalipt si Propolis EcologiceBio 120g WEDDERSPOON, […]