De ce sa alegi o husa din fibra de carbon pentru smartphone-ul tau

Realista

Un material complex, avand la baza un mix de chimicale, carbonul sub forma de fibre reprezinta o cale inedita de a proteja dispozitivul mobil contra factorilor negativi. Telefoanele inteligente sunt in permanenta supuse riscului de defectare, de accidentare, motiv pentru care protejarea lor devine o necesitate absoluta.

Asta in conditiile in care vrei sa te folosesti de ele un timp indelungat. Consider insa ca reprezinta o investitie destul de mare, deci nu cred ca ai dori sa le privezi de o protectie pe masura.

Din gama variata de huse note 8 sau orice alt model de smartphone de pe piata, se remarca modelele avand ca material de baza fibra de carbon. Pe langa faptul ca asigura plusul de protectie dorit, acestea sunt subtiri, deci nu incarca telefonul.

Fibra de carbon – un material avantajos al husei de protectie

Pentru faptul ca este un material foarte usor, husele confectionate din el prezinta flexibilitate in utilizare, fiind totodata acestea si deosebit de rezistente. Iata ca poti completa dispozitivul inteligent atat functional, cat si estetic, anume prin textura deosebita a materialului.

O recomandare de produs este husa cu Stand Carbon Fiber de pe stifler.ro. Acesta este un magazin specializat in furnizarea de accesorii de protectie sau articole suplimentare pentru smartphone-uri apreciat in mediul online.

Plastic rezistent, usor si subtire, carbonul reuseste sa asigure o protectie sporita la amprenta si zgarieturi. Se deosebeste prin faptul ca nu ridica probleme la curatare, totodata si pentru ca nu aluneca din mana. Cu toate ca per ansamblu husa este realizata din policarbonat, detaliul din fibra de carbon aduce plusul mult dorit intr-o utilizare fara probleme.

De asemenea, articolul se deosebeste prin decupajele perfecte pe care le prezinta si care permit un acces optim la butoanele laterale si porturi. Standul este pozitionat pe spatele husei, acesta oferind posibilitatea de a folosi telefonul intr-o maniera practica.

In general, componentele realizate din fibra de carbon sunt apreciate pentru calitatile ce vizeaza rezistenta, deci o durata indelungata de viata. Acesta este utilizat la scara larga – camioane, masini, avioane, barci, dar si biciclete pentru siguranta ce reuseste sa o asigure. Totodata, se dovedeste a ajuta la obtinerea unui coeficient de aerodinamicitate excelent.

Inca exista persoane care sunt contra huse de protectie a dispozitivelor mobile. Cu toate ca deja am facut cateva mentiuni cu privire la rolul acestora, regasesti mai departe inca o serie de motive care ar trebui sa te convinga sa optezi pentru un asemenea element cu rol de protectie a telefonului.

Reduci riscul de deteriorare premature a carcasei

Cu siguranta nu te vei mandri cu un telefon care arata sters, zgariat, cu carcasa fisurata sau in imbunaturile caruia s-au impregnat particule de praf si murdarie. Iata un motiv suficient de convingator pentru a utiliza o husa.

De asemenea, ar trebui sa bifezi o astfel de achizitie si pentru a oferi dispozitivului protectie in caz de contact cu lichide. Indiferent ca e apa sau alte lichide ce incleiaza, este bine sa eviti astfel de evenimente.

Comanda husa potrivita telefonului tau, indiferent ca este din fibra de carbon sau alt material recomandat, de pe stifler.ro.

Leave a Reply

Next Post

Ghid pentru a alege cu eficienta pariurile sportive

Atunci cand vine vorba de jocurile de noroc, parurile sportive sunt unele dintre cele mai cautate pe piata de profil din Romania. Fiind o ramura a jocurilor de noroc online, evenimentele desprinse din sport sunt o modalitate accesibila si ieftina pentru a intra in posesia unor castiguri norocoase. Cu siguranta […]