Gata, asta e, in 4 ani, 4 luni si 7 zile ma casatoresc

Realista

Acum doua weekend-uri am luat o amenda auto. Nu eu personal, dar pentru ca unii au un efect miraculos de ghinionist (vezi efectul Vladut) am zis sa compensez eu si sa iau amenda si punctele pe carnetul meu.

Nici abilitatile mele de bun negociator si nici faptul ca am o alura de semiblonda ce ar putea flutura usor din gene nu m-au ajutat prea mult. Organul de politie, pe numele lui sugestiv, domnul Pulbere mi-a aratat cumva ca nu poate intra in polemici cu mine, pt ca are ceva ce-l da de gol usor, si anume o verigheta. Dar mi-a explicat in termeni legali ca pot plati ameda la un OMV, sa scap repede de incident si ei vor trimite dovada de plata prin fax.

La OMV, nu am putut plati..nu aveam domiciliu pe Constanta. Cica sa platesc la Posta. Evident mi-am amintit joi de ea. Functionara imi zice sec ca tre’ sa platesc dublu ca n-am platit-o la timp. Am zis, asta e, n-o mai platesc! Cica daca nu am propietati pe numele meu e ok :)) Intre timp aflu cu amuzament ca va trebui sa o platesc daca mai vreau sa ma castoresc, sa intru “curata” in viata de familie.

Dezbateam cu baietii implicati in incidentul cu pricina si imi ofereu alternative:

1. Iti iei unu sarac sarac sa nu aiba statu ce sa va mai ia (dar m-au asigurat ei ca nu ma lasa sa ma marit asa);

2. Iti iei unu putred de bogdat si iti plateste el toate amenzile luate pana atunci;

3. Iti iei unu care sa te accepte asa cum esti, cu toate peripetiile din trecut si care sa te astepte 4 ani, 4 luni si 7 zile pana ti se prescrie amenda asta :))

bride

Aseara intorcandu-ma acasa cu un prieten ne opreste politia. Deja ma gandeam: Alta amenda?! Dar nu, era doar un control de rutina. Am scapat.

Dimineata plec la piata, ploua torential, nu taxi, nu bicicleta. Zic “Hai, urc in tramvai!”, desi realizez ca am actele acasa. Controlorii tocmai coborau. Uf..am mai trecut pe langa o amenda.

In stilul asta, ori tre’ sa fiu foarteeee “valoroasa” sa ma accepte unu, ori trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa ma ia unu in 4 ani, 4 luni si 7 zile, cum ziceam :))

Leave a Reply

Next Post

Fericirea costa 2,5 lei/ora

N-am mai scris de ceva vreme. N-am mai scris…că n-am mai scris. Nu știu dacă am o explicație tocmai logică. Cert e că de curând am schițat câteva articole faine ce-mi propun să le urc ușor, ușor și pe blog. Însă azi ziceam să scriu ceva de fericirea asta ambalată […]