Review verighete cu diamante pentru barbati

Realista

In momentul in care vine vorba despre bijuterii, cu siguranta barbatii nu prea isi indreapta atentia spre inele, asa ca exista multe situatii in care verigheta este prima bijuterie purtata pe deget de catre un barbat.

Atunci cand cuplurile trebuie sa isi aleaga verighetele, cu siguranta femeile stiu cum sa isi aleaga verigheta pentru a li se potri perfect.

In ceea ce ii priveste pe barbati, acestia trebuie sa aleaga verigheta care sa le vina perfect pe deget, si care sa fie confortabila in acelasi timp, eleganta si care sa aiba o stralucire discreta.

Tocmai din acest motiv, vom prezenta cateva verighete cu diamante pentru barbati de la Royal Diamante, spre care si-ar putea indrepta atentia cu incredere barbatii.

Ei bine, o verigheta pentru barbati care este realizata din aur alb si aur galben 18kt, si care are o latime 6.5mm, este prevazuta cu 3 diamante taiate printesa in setare tip canal, de 0.15ct, calitatea G-VS2, poate fi verigheta perfecta.

O asemenea bijuterie are centrul sablat aur alb de 18kt si este caracterizata de marginile ridicate si lustruite din aur galben 18kt.

Verigheta pentru barbati care este realizata din aur alb si aur galben de 18kt, si care are o latime 6.25mm, un top plat/interior rotunjit, mat sablat, si care este prevazuta cu trei diamante taiate in forma patrata, printesa in total 0.24ct, si care mai este caracterizata si de calitatea G-VS2, avand marginile lustruite din aur galben 18kt, poate fi deasemenea considerata verigheta ideala pentru barbati. Greutatea medie de aur alb 18kt este aprox. 12.50gr.

Cu siguranta exista si barbati care atunci cand trebuie sa isi aleaga verighetele, isi indreapta atentia spre bijuterii mai sofisticate, care sa ii scoata in evidenta. Verigheta pentru barbati care este realizata din aur alb si aur roz 18kt, si care are o latime 6.25mm, poate fi alegerea ideala pentru acesti barbati.

Discutam aici despre o verigheta care pe langa cele enumerate mai sus, este caracterizata si de un top plat/interior rotunjit, mat sablat, care este deasemenea precazuta cu trei diamante taiat sub forma patrata, printesa in total 0.24ct, si care este renumita datorita calitatii G-VS2.

O asemenea verigheta mai dispune si de margini lustruite din aur roz 18kt. Greutatea medie de aur 18kt este aprox. 12.50gr.

Multi barbati isi doresc o verigheta din aur alb, asa ca atunci cand isi cauta la Royal Diamante verigheta, se orienteaza spre cele realizate din acest material. De exemplu, in aceasta situatie, o verighetă bărbaţi realizata din aur alb de 18 kt si care are o lăţime 5mm poate fi solutia ideala.

Aceasta verigheta este caracterizata de un exterior plat/ interior rotunjit, este sablată cu margini lustruite, si este prevazuta cu un diamant princess de 0.05ct în centru. Diamantul are culoarea G şi claritatea VS2. Greutatea medie de aur 8.20gr.

Acestea sunt doar cateva exemple de verighete spre care isi pot indrepta atentia barbatii, insa cu siguranta cei care isi cauta la Royal Diamante verigheta, pot sa gaseasca o multime de alte verighete, una mai frumoasa decat cealalta.

Leave a Reply

Next Post

Ce uleiuri esentiale poti folosi pentru a scapa de raceala

Putine sunt problemele de sanatate care nu pot fi cel putin ameliorate folosind uleiuri esentiale certificate organic, iar banala raceala este la randul sau una dintre problemele de sanatate usor de remediat folosind un ulei esential. Exista multe remedii pentru raceala doar ca nu toate au caracterul „natural” pe care […]