Bicicleta pliabila. Acces liber la ciclism pentru toata lumea

Realista

Dupa modelul european, tot mai multa lume tinde sa adopte un stil de viata energic, sanatos si care sa lase la o parte sedentarismul. Mersul cu masina zilnic, iar apoi orele petrecute pe scaun la birou creeaza o viata sedentara si nesanatoasa.

Una dintre activitatile care a devenit foarte cool, dar care si aduce totodata numeroase beneficii este plimbarea cu bicicleta. Foarte multi tineri, dar si batrani se orienteaza catre diverse drumetii cu ajutorul unei biciclete. Atat in plimbarile de weekend, cat si chiar pentru mersul la munca, bicicleta incepe sa devina o optiune preferabila.

Avantajele aduse de mersul cu bicicleta sunt nenumarate daca ne mai raportam si la strecurarea foarte lejera prin trafic, inexistenta unor costuri suplimentare precum combustibilul sau altele. Insa, cele mai multe persoane care traiesc la bloc nu isi achizitioneaza o bicicleta desi si-ar dori. Motivele sunt evidente… lipsa spatiului pentru depozitare, urcarea si coborarea sa pe scarile blocului sau complicatiile ce apar pana la iesirea oras cand vrei sa faci o mica excursie.

Aceste motive sunt inexistente de azi inainte. Datorita aparitiei unui nou model de bicicleta care sa vina ca un mare ajutor pentru toate aceste probleme, plimbarile in aer liber devin accesibile oricui. Este vorba de noul concept de biciclete pliabile.

Bicicleta pliabila are avantajul ca poate fi restransa cand vrei si creeaza un efect destul de compact. Depozitarea sa in orice loc se face foarte simplu pentru ca ea va ocupa foarte putin spatiu, iar purtarea sa este mult mai usoara. Nu va trebui sa te stresezi cum sa duci bicicleta pana intr-un anumit loc fara sa te urci pe ea. Dimensionarea sa mai redusa va capata forma unei genti pe care o vei lua in mana fara sa prezinte o prea mare greutate.

La ce sa fim atenti cand optam pentru o bicicleta pliabila?

Tinand cont de faptul ca o bicicleta pliabila prezinta multe modificari fata de una normala, trebuie sa fim cu mare bagare de seama la accesoriile ce le include. Este important sa ne cunoastem nevoile si sa ne stim dinainte care sunt obiectele sau accesoriile ce ar trebui sa fie indispensabile pentru o bicicleta.

Procesul de pliere poate fi uneori extrem de simplu, dar alteori prezinta si cateva complicatii. De aceea e recomandat sa urmarim inainte care sunt pasii pentru a o plia. De asemenea, trebuie sa ne interesam in ce o vom tine atunci cand o purtam dupa noi, daca se poate asa libera sau necesita o husa speciala.

O bicicleta pliabila trebuie sa prezinte o dimensiune si o greutate cat mai mica. Este foarte inconfortabil sa cari zeci de kilograme. Trebuie sa te documentezi asupra materialului din care este realizata si care sunt caracteristicile sale principale. De asemenea, marimea care o va prezenta trebuie sa se raporteze si la inaltimea ta pentru a nu-ti provoca probleme.

Daca, se tine cont de anumite chestiuni principale legate de functionarea unei astfel de biciclete, se poate opta si pentru o comanda online fara a fi probata. Magazinul de biciclete Maryon pune la dispozitie astfel de biciclete la preturi accesibile raportate la utilitatea pe care o ofera.

Leave a Reply

Next Post

Alegerea inelelor de logodna in functie de culoarea si modelul potrivit

Bijuteriile sunt foarte importante pentru orice doamna sau domnisoara. Iar o femeie care se respecta, tinde sa aiba o colectie cat mai mare de accesorii si bijuterii pe care sa le combine in moduri cat mai spectaculoase. Materialul favorit a fost, este si va fi, probabil, mult timp de acum […]