Ce este Keyword Snatcher ?

Realista

Pentru viitoarele campanii de SEO am ales sa lucrez cu premium SEO accounts pentru ca am acces la o lista uriasa de tool-uri pentur SEO pe care le voi folosi cu determinare in campanii.

Ideea este ca abonamentul ramane neschimbat pe viata odata cumparat, insa trebuie sa te grabesti pentru ca creste pe masura ce creste si numarul de utilizatori.

Keyword Snatcher este un instrument de cautare utilizat pentru cautarea unui numar foarte mare de cuvinte-cheie in orice nisa. Intr-un cuvant, acest instrument cauta si listeaza cele mai frecvente cautari pe Google, fiind astfel o alternativa la metodele de cautare consumatoare de timp.

In cazul in care incerci sa obtii mai mult trafic pe site, sa fii in topul cautarilor sau sa creezi un site ca la carte, Keyword Snatcher este instrumentul cu care trebuie sa incepi.

Cum functioneaza? Keyword Snatcher reprezinta un simplu, dar destul de puternic instrument care iti sugereaza o suma mare de cuvinte-cheie cautate bazandu-se pe cererea ta.

Acesta creaza automat o lista pentru fiecare cuvant-cheie pe care il introduci si evidentiaza cele mai utilizate expresii autosugerate pentru fiecare litera din alfabet astfel incat sa poti obtine 100 de cuvinte-cheie.

Keyword Snatcher nu isi extrage rezultatele din Google Keyword Planner, cel mai cunoscut software de acest fel, ci din autosugestiile Google. In acest fel, optiunile de cuvinte-cheie lungi sunt mult mai numeroase.

De fapt, acestea sunt cuvintele-cheie reale si nedescoperite care sunt adesea foarte usor de clasificat dat fiind ca niciun alt site web nu le vizeaza in mod specific.

Comparandu-l cu instrumentul Google propriu de cautare a cuvintelor-cheie, Keyword Snatcher sugereaza mult mai multe cuvinte. Exista cazuri cand poti obtine sute sau chiar mii de cuvinte-cheie aditionale prin utilizarea lui.

Unul dintre marile sale avantaje este ca poate fi utilizat pe orice dispozitiv sau sistem de operare. Fie ca utilizezi Windows, Mac sau Lonux, fie ca utilizezi un calculator, o tableta sau un smartphone, accesul la acest instrument este garantat si imediat.

Un alt avantaj este acela ca sursele utilizate pentru obtinerea rezultatelor sunt multiple. Comparativ cu majoritatea instrumentelor de acest fel, Keyword Snatcher cauta o mare varietate de surse pentru cuvintele-cheie introduse.

Pe langa Google, acesta foloseste ca surse pentru crearea listelor de cuvinte si YouTube, eBay, Yahoo, Bing si Amazon. In acest fel, diversitatea cuvintelor-cheie obtinute este mult mai mare.

Insa cel mai mare avantaj pe care il are Keyword Snatcher este acela ca pentru accesarea lui nu trebuie sa platesti decat o singura data; odata obtinut accesul prin plata unei taxe, acesta este nelimitat, pentru toata viata.

Cine poate beneficia de acest instrument?

Cautarea cuvintelor-cheie este un aspect important in multe ramuri ale marketingului online si ale companiilor SEO si PPC.

Scopurile pentru care acest instrument poate fi utilizat sunt numeroase. Acesta te poate ajuta sa creezi cele mai populare produse sau te poate ajuta atunci cand creezi continut pentru bloguri, articole diverse sau videoclipuri.

De asemenea, daca furnizezi servicii SEO altora poti utiliza Keywrd Snatcher pentru a clasifica site-urile clientilor sau il poti utiliza pentru identificarea celor mai cautate cuvinte pe care sa le folosesti pe platformele PPC (pay-per-click).

Leave a Reply

Next Post

Amintiri scrise si rescrise

Dimineață am redescoperit în casă o mulțime de cărți și agende de care ai mei s-au debarasat acum vreo lună tocmai pentru că..erau ale mele. Nu am reușit să le despachetez până acum…dar azi, am găsit printre ele și o agendă în care îmi notam mesaje.. din 2007, primite pe […]