Tot ce trebuie sa stiti despre incarcarea videoclipurilor pe YouTube

Realista

Vizionati videoclipuri

Daca aveti acces la o sursa constanta de produse noi, puteti incerca sa creati o galerie de recenzii despre produse.

Recenzarile video sunt excelente pentru potentialii cumparatori, deoarece pot vedea mult mai mult in comparatie cu citirea recenziilor sau vizualizarea imaginilor statice. Aceste recenzii pot fi serioase, pline de umor sau un amestec al celor doua.

Inainte de a merge mai departe cu aceasta idee, pastrati cateva puncte in minte. Aflati despre ce vorbiti – nimeni nu va lua serios recenziile DSLR daca nu stiti ce fac diferitele componente.

Fiti atenti – lipsa unor aspecte critice ale unui produs va poate distruge credibilitatea si va poate enerva pe spectatori. Fii angajat – nu e nimic mai rau decat un recenzent plictisitor.

Deci cum castigi bani? Daca adunati o audienta suficient de mare, programul de parteneriat YouTube este intotdeauna o alegere.

Configurarea site-ului de revizuire (incepeti cu pagina noastra cu cele mai bune servicii de gazduire web) care va suplimenteaza videoclipurile cu recenzii de text se poate transforma intr-o lovitura, dar asigurati-va ca evitati pietele saturate (de exemplu majoritatea produselor electronice).

Recenzile sunt o platforma minunata pentru lansarea unei campanii de marketing afiliat.

Cum sa configurati un program de afiliere pe un nou blog sau pe un site web

Intrucat am vorbit despre Programul de parteneriat YouTube, ar trebui sa luam in considerare unul dintre cele mai populare tipuri de videoclipuri pe care le veti vedea pe YouTube: videoclipul de personalitate.

Acestea sunt seriale video care se invart in jurul personalitatii si nu in continut. Exemple bune sunt nigahiga, JennaMarbles si RayWilliamJohnson. Afla cum devii model videochat.

Pentru aceste videoclipuri, puteti sa: dati sfaturi (JennaMarbles), sa oferiti comentarii (RayWilliamJohnson), sa faceti comedie (nigahiga), stiri pentru o comunitate sau orice alte idei.

Continutul este important aici, dar personalitatea este la fel de importanta – audienta dvs. se va intoarce din cand in cand pentru a afla ce ati creat.

Deci cum castigi bani? Prin acest punct, Programul de parteneriat YouTube ar trebui sa fie un “no brainer”. Cu toate acestea, exista programe alternative de site care va vor plati pentru videoclipuri de succes: Dailymotion (Motionmaker), Vimeo (Tip Jar) si Blip.TV (Partener).

Odata ce ati construit o comunitate mare, puteti crea un site web si puteti castiga mai multi bani cu veniturile din anunturi si vanzarile de marfuri.

Tutoringul live este asemanator conceptului de a realiza videoclipuri video, cu exceptia faptului ca in loc sa inregistrati un videoclip si sa il incarcati pe YouTube, va conectati direct la unul sau mai multi  si le predati in timp real.

Exista site-uri care faciliteaza toate acestea pentru dvs. folosind software-ul intern (de obicei, o platforma web), cum ar fi Tutor.com si WebCamTutors. Dar puteti incerca, de asemenea, sa gasiti tutele proprii folosind Craigslist sau ceva similar.

Pentru a face bine cu indrumarea, trebuie sa fii inteligent, sa articulezi si sa ai cunostinta cu privire la subiectele pe care le predai.

Practic, daca ati face un tutore bun offline si aveti o camera decenta si un microfon, indrumarea online ar putea fi in valoare de ea. Daca faceti acest lucru pe cont propriu, un program precum Skype sau o alternativa ar putea fi de ajutor.

Leave a Reply

Next Post

Ce este Keyword Snatcher ?

Pentru viitoarele campanii de SEO am ales sa lucrez cu premium SEO accounts pentru ca am acces la o lista uriasa de tool-uri pentur SEO pe care le voi folosi cu determinare in campanii. Ideea este ca abonamentul ramane neschimbat pe viata odata cumparat, insa trebuie sa te grabesti pentru […]