SSD 860 EVO SATA III 2.5 inch

Realista

Atunci cand vine vorba despre laptopuri, este important sa precizam faptul ca acestea sunt echipamente pe care le putem utiliza in viata de zi cu zi, si in scopuri personale acasa cat si la munca, in scopuri profesionale.

Tinand cont de acest aspect, este firesc faptul ca ne dorim de fiecare data sa avem posibilitatea de a folosi un echipament cat se poate de performant, si care sa faca fata cerintelor noastre.

Exista insa si situatii in care echipamentele au nevoie de anumite componente pentru a fi imbunatatite, iar SSD 860 EVO SATA III 2.5 inch poate fi o asemenea componenta ideala pentru imbunatatirea unui laptop, si poate fi cumparata de la Vexio.

Ei bine, daca tot am adus in discutie SSD 860 EVO SATA III 2.5 inch, in cele ce urmeaza vom prezenta pe scurt aceasta piesa extrem de importanta in ceea ce priveste imbunatatirea echipamentului.

SSD-ul in care ai incredere

Cea mai recenta editie aparuta din cea mai bine vanduta serie SSD SATA, este cu siguranta Samsung 860 EVO.

Discutam aici despre un SSD special creat pentru computerele si laptopurile obisnuite si care au nevoie de o imbunatatire considerabila, cu cel mai nou V-NAND si un controler bazat pe algoritm.

Un amanunt important este ca acest SSD rapid si fiabil vine insotit acum si de o gama larga de factori de forma si capacitati compatibile.

Performanta imbunatatita

Vitezele sunt mai consecvente cu acest dispozitiv, iar acum vin chiar si cu volum mare de munca si cu un numar mai mare de taskuri. 860 EVO functioneaza cu scrieri secventiale de pana la 520 MB/s, si este un produs atat de special pentru ca dispune de tehnologia Intelligent TurboWrite.

Totodata SSD 860 EVO SATA III 2.5 inch promite citiri secventiale de pana la 550 MB/s. Dimensiunea spatiului de stocare a unui asemenea SSD este actualizata de la 12 GB la 78 GB pentru un transfer mai rapid al fisierelor.

Durabilitate crescuta

Acest minunat SSD sticgeaza si prezinta videoclipuri 4K de dimensiuni mari si datele 3D utilizate de catre cele mai noi aplicatii, cu TBW (Scriitor de terabiti) de pana la 8 ori mai mari decat 850 EVO anterior.

Este necesar deasemenea sa mentionam si faptul ca cea mai noua tehnologie V-NAND va poate oferi pana la 2.400 TBW sau ca este protejata de garantia limitata de 5 ani.

Compatibilitate inteligenta

SSD 860 EVO SATA III 2.5 inch dispune de o comunicare mai rapida si mai fluida cu sistemul tau gazda.

Algoritmul ECC este unul rafinat si vine insotit de un nou controler MJX care genereaza viteze mai mari, in timp ce prioritizarea de comenzi trim imbunatateste compatibilitatea cu Linux. Ingineria avansata a celor de la Samsung face 860 EVO mai compatibil cu sistemul informatic.

Factori multi-forma

Indiferent de ce dimensiune ai avea nevoie pentru computerul tau, exista un 860 EVO pentru tine si pentru echipamentul tau. Alege dintre cele de 2,5 inci pentru computere si laptopuri, iar M.2 (2280) care este bazat pe SATA sau mSATA, este mai mult decat perfect pentru dispozitive informatice ultra-subtiri.

Leave a Reply

Next Post

Obiecte necesare intr-o bucatarie

In momentul in care va doriti o bucatarie noua, cu siguranta pe langa inlocuirea obiectelor de mobilier din bucatarie si a aparatelor electrocasnice sau a aragazului, mai trebuie sa va indreptati atentia si spre diferite alte obiecte, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea despre ce […]