Produsele profesionale HoReCa – un reper pentru toata lumea

Realista

Segmentul HoReCa impune din start niste standarde de calitate superioara, in conformitate cu normele europene. Echipamentele si dotarile profesionale sunt obligatorii pentru ca serviciile oferite sa fie de calitate.

Gasirea unui distribuitor care sa garanteze asta nu este insa intotdeauna o sarcina usoara pentru proprietarii de hoteluri, cafenele si restaurante. Dimpotriva, de cele mai multe ori devine o reala provocare, intrucat multimea de producatori si distribuitori nu inseamna neaparat si calitate.

In acest sens, magazinul online Clinit.ro este o optiune demna de luat in considerare de proprietarii din mediul HORECA, si in egala masura un plus de inspiratie pentru toata lumea. Este binecunscut faptul ca intretinerea si curatenia unei case necesita si produse speciale in acest sens.

Pretentiile de a avea parte de un ambient curat se extind si atunci cand mergem in deplasare si ne cazam intr-o unitate hoteliera, spre exemplu. Pe langa confort, ne dorim ca pretul unei camere sa se justifice prin cosmetice de calitate si lenjerii din tesaturi fine si moi. Ne dorim ca aerul sa fie fresh iar baia igienizata. Altfel spus, ne dorim ca totul sa emane o prospetime care sa ne faca sa ne simtim ca acasa.

Cu ce produse profesionale ne vine in intampinare Clinit.ro?

Detergentul pentru pardoseala este o adevarata utilitate in orice gospodarie, hotel, cafenea sau restaurant. Este conceput in asa fel incat sa curete optim pardoselile din portelan glazurat, gresie, marmura sau granit lustruit. Ceea ce il face sa fie cu adevarat special este faptul ca nu lasa urme, oferind in acelasi timp o stralucire aparte pardoselii.

Unde mai pui ca si capacitatea de curatare este considerata a fi una excelenta. Inca un plus cu care vine la pachet este acela ca emana un parfum proaspat, spre deosebire de majoritatea detergentilor care au un miros chimic si toxic. In general produsele profesionale de curatenie sunt nocive pentru piele, insa nu si acei detergenti profesionali horeca care vin si „incalca” aceasta regula.

Tot in completarea categoriei „detergenti profesionali” este si detergentul pentru ferestre – CIF. Mai mult ca sigur denumirea suna familiar oricui. Si asta nu e deloc de mirare, pentru ca si-a castigat in timp o binemeritata popularitate atat in mediul HoReCa, cat si pentru uzul in gospodarie. Care este scopul lui? Acela de a lasa in urma niste geamuri lucioase, fara urme. Poate fi folosit si pentru altfel de suprafete, cum ar fi oglinzile sau mesele din sticla.

Mediul in care ne petrecem timpul ne influenteaza starea, mai mult sau mai putin. Desfasurarea activitatilor intr-o camera (de birou sau de hotel) cu un aer proaspat cu aroma de mar verde ne energizeaza intr-un mod pozitiv. Chiar si somnul va fi mult mai odihnitor! De acest lucru de ocupa, desigur, odorizantul de incaperi Good Sense. Pe langa parfumul emanat, mai are si menirea de a neutraliza mirosurile, purificand aerul din interior.

Pentru ca o baie sa fie complet utilata se cere din start existenta unui uscator de maini. Indiferent de frecventa folosirii lui, acesta este foarte economic si fiabil. Fiind realizat din inox, nu exista riscul de ruginire. Este echipat cu senzor, nefiind necesara atingerea lui. Mainele se usuca rapid si placut, fiind ideal pentru restaurante si cafenele.

Procurarea produselor profesionale de curatenie nu mai este un moft, a devenit o obligatie pentru proprietarii din sectorul HoReCa. Clinit.ro este o alternativa accesibila si avantajoasa de a procura tot ce este nevoie pentru o curatenie desavarsita. Intr-un mod simplu si eficient, aceasta sarcina poate deveni una prietenoasa si placuta.

Leave a Reply

Next Post

Bicicleta pliabila. Acces liber la ciclism pentru toata lumea

Dupa modelul european, tot mai multa lume tinde sa adopte un stil de viata energic, sanatos si care sa lase la o parte sedentarismul. Mersul cu masina zilnic, iar apoi orele petrecute pe scaun la birou creeaza o viata sedentara si nesanatoasa. Una dintre activitatile care a devenit foarte cool, […]