Obiectivele turistice din Sibiu care ar face invidios chiar si Parisul sau Berlinul

Realista

Sibiul este unul dintre orasele cele mai vizitate de catre turistii straini care ne calca pragul, fiind atrasi de arhitectura si simplitatea locurilor. In plus, deoarece omul sfinteste locul, nu este de mirare faptul ca Sibiul reuseste sa devina din ce in ce mai popular.

Dar nu doar localnicii si turistii sunt cei care au un impact semnificativ in Sibiu, ci si obiectivele turistice, deloc de lasat la o parte.

In cazul in care nu ati avut oportunitatea de a vizita acest oras, dar planuiti acest lucru, cu siguranta articolul nostru vi se va potrivi, tocmai pentru ca va vom ilustra cateva obiective turistice pe care ar trebui sa le descoperiti. Haideti sa vedem impreuna locurile minunate cu care Sibiul se mandreste! 

Piata Mare

Unul dintre obiectivele simbol ale Sibiului este Piata Mare, o zona foarte frecventata atat de turistii romani, cat si de cei straini.

Din pacate, pe perioada concediilor, locatia este destul de aglomerata, insa, daca alegeti o alta perioada, cu siguranta va veti putea bucura de valoarea locatiei. Insa, daca puteti trece peste dezavantajul aglomeratiei, Piata Mare este de neratat. De asemenea, aici puteti descoperi o mare parte din istoria orasului! 

Piata Mica

Foarte aproape de Piata Mare este si Piata Mica, un loc plin de restaurante care mai de care mai atragatoare. De asemenea, tot aici veti descoperi Podul Minciunilor, un pod mai atipic, datorita legendelor destul de multe la numar legate de aceasta locatie.

In plus, Podul Minciunilor nu este recunoscut doar pentru legendele sale, ci si pentru faptul ca este primul pod din fonta din Romania, construit in anul 1859. Pentru persoanele care iubesc lucrurile frumoase, cu siguranta nu trebuie sa ratati un apus sau un rasarit de soare in Piata Mica.

Catedrala Evanghelica

Catedrala Evanghelica este un alt obiectiv turistic de neratat din Sibiu, dar si ultimul obiectiv pe care il vom prezenta in cadrul articolului de astazi. Situata in Piata Huet (o alta piata din Sibiu care merita toata atentia), obiectivul turistic impresioneaza prin dimensiunile sale deloc de neglijat.

Avand peste 70 de metri, Catedrala Evanghelica ocupa cu mandrie alt treilea loc in topul celor mai inalte catedrale din Romania, acest lucru facand-o un adevarat monument al Sibiului.

De asemenea, pentru persoanele care au putin mai mult curaj, puteti urca in turnul catedralei, astfel incat sa puteti admira frumusetea Sibiului de la inaltime.

In incheierea acestui articol…

Orice sejur este incomplet fara un mijloc de transport la indemana. Astfel, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de cele mai frumoase destinatii, fara a pierde ore in sir la gara sau la autogara.

De asemenea, pentru persoanele care isi doresc si mai multa relaxare, puteti opta pentru serviciile de inchirieri auto din Timisoara cu sofer, oferite tot de compania Novum. Soferii sunt intotdeauna atent pregatiti si instruiti, astfel incat fiecare traseu sa fie o reala placere atat pentru dumneavoastra, cat si pentru soferii nostri!

Leave a Reply

Next Post

3 intrebari despre automatizarea incalzirii pentru pardoseala la care trebuie sa stii raspunsul

Cine nu si-ar dori o casa care sa iti ghiceasca nevoile si sa le rezolve fara ca tu sa fii nevoit sa modifici constant sisteme si setari? Dezvoltarea tehnologiei ne promite tot mai multe programe personalizate, felxibilitate si un confort deosebit, dar care sunt secrete din spatele acestor noi facilitati?