Erotismul si masajul erotic, exista vreo legatura?

Realista

Desi este mentionat aproape la orice ora din zi si din noapte, erotismul este un subiect tabu, care inca nu este pe deplin inteles. Din aceasta cauza a neintelegerii totale sau macar corect a erotismului, se ajunge ca macar la un moment dat in viata un individ sa sufere o criza, care poate trece chiar neobservata.

Chiar si cei care formeaza de mult timp un cuplu ajung la un moment dat sa se simta frustrati si neintelesi din punct de vedere sexual. De cele mai multe ori, inhibitiile, rusinea, dar si lipsa de comunicare creeaza dezechilibrele dintre parteneri.

Chiar daca dragostea este sincera, iar relatia pare sa functioneze eficient, usor – usor se creeaza rupturi. Daca aceste tensiuni nu sunt rezolvate la timp, se poate ajunge la separarea partenerilor.

Ce e de facut in acest sens? Vizita la un psiholog, specializat pe problemele care pot sa apara intr-un cuplu? Sau alternative, poate ceva mai indraznete, demne sa scoata din zona de confort orice astfel de cuplu?

Pentru cei care doresc sa sparga gheata inca de la inceput, sa fie putin mai excentrici, exista oricand varianta unor sesiuni de masaj erotic. Dar nu orice tip de masaj erotic, ci unul destinat cuplurilor, cu una sau doua maseuze, gata sa ofere momente de rasfat suprem. Pana la urma, cine spune ca masajul erotic este destinat numai barbatilor?

In cazul in care viata de cuplu nu mai e la fel ca la inceput, asemenea sesiuni se vor dovedi adevarate terapii pentru cuplu. Cine stie, poate vechea flacara a pasiunii se va reaprinde, ca prin magie! Nimeni nu poate contesta pana la urma efectele nebanuite pe care poate sa le ofere un asemenea masaj, facut de cele mai frumoase, dar si mai indemanatice maseuze, ale salonului de masaj Artemis.

La inceputul primelor astfel de sedinte va fi vorba de un sentiment de stanjenire, dar in timp, fiecare va ajunge sa se simta mult mai bine in pielea sa. Interactiunile cu un altfel de persoane nu va mai fi la fel de stangace, iar automat va creste si increderea in sine. Nimeni nu spune ca inca de la inceput cuplurile se vor dovedi indeajuns de relaxate incat sa isi manifeste dorintele sau macar sa le cunoasca pe deplin. Dar, cu timpul, lucrurile vor avansa si cuplul va reusi sa isi cunoasca mai bine corpul, cat si nevoile sale.

Deoarece cunoasterea corpului inseamna pana la urma un oarecare control al impulsurilor, dar si al rabufnirilor de tot felul, relatia din cuplu va ajunge sa fie mult mai linistita, mai lipsita de oarecare conflicte izbucnite de cele mai multe ori din senin.

Asadar, oricat de infricosatoare ar parea intreaga experienta a unui masaj erotic pentru cupluri, este o alternativa demna de luat in considerare. Va aduce beneficiile masajului clasic pentru organism, dar cu putina sare si piper. Pana la urma, niciunui cuplu nu ii strica o sesiune relaxanta, care sa mai condimenteze erotismul din relatia lor, care a inceput sa isi piarda din gust.

Leave a Reply

Next Post

Cele mai cunoscute criptomonede pe care sa le tranzactionezi in 2018

Criptomonedele reprezinta tentatia oricarui investitor la inceput de an. Toate privirile sunt atintite la acest moment pe Bitcoin, a carui crestere spectaculoasa a nascut deja o serie intreaga de intrebari. Astfel, unii analisti se intreaba daca nu cumva acesta este semnalul unei noi crize mondiale, dar si a unei reasezari […]