“Despre mine” de acum 5… chiar 6 ani

Realista

Hmmm…despre mine.. mulți zic că sunt rea…eu zic doar realistă. Tot cu R începe, dar e un alt fel de a vedea lucrurile. Tata zice că rea nu pot fi, doar a dracu’. Știe el ce știe, doar e tata. Sunt taur. Încăpățânată. Uit după 30 de minute că m-am certat cu cineva. Nu fumez. Nu beau. Nici cola de 4 ani. Mi se întâmplă des să uit câți ani am. Nu sunt foarte sigură dacă 21 sau 22.

Otilia e personajul meu preferat…. Nu știu niciodată care e stânga și care dreapta. Am o aluniță în palma stângă, asta mă salvează. Urăsc să fiu obligată să mănânc. Detest durerile de cap. Nu mi-am rupt niciodată mâna sau piciorul. Îmi doresc să trăiesc într-o casă mică. Doar eu. Și uneori cu El… oricare ar fi el. Nu mă voi mărită niciodată. Și dacă întâmplător o voi face, vom avea camere diferite. Îmi plac copiii. Mă plictisesc repede de orice. De lucruri, de tot ce fac, de oameni.. deci poate ar fi bine să nu fac copii.

Cred că sunt cea mai bună gospodină din lumea asta. Sunt și singura care crede asta. Îmi place primăvara. Am descoperit anul ăsta. Sărut mai bine decât gătesc. Nu ies în cluburi. Beau un litru de lapte pe zi.

Cred că sunt cel mai mare antitalent la volan. De-asta și refuz să dau de carnet. “Ai auzit, tata?!” Îmi place să revăd filme cu persoane dragi. Vreau să învăț franceză. Nu îmi place shaorma. Nu de moft, dar nu îmi place..pur și simplu…. Folosesc foarte des când scriu “………” Tata urăște toți băieții care mă înconjoară…cred. Nu… sigur! Mama mă iubește așa cum sunt. Sunt copilul care îi cere cei mai puțini bani.

De fapt nu-i cer niciodată, accept să-mi dea foarte rar. Am visat că zbor cel puțin jumătate din viață mea. Dacă vrei să fiu fericită, nu mă certă atunci când vreau să fac baloane… baloane de săpun. 😡 Ador să mă bronzez. Nu merg niciodată la solar. Dacă îmi imaginez că am ceva aiurea în farfurie nu mai pot să mănânc.

Mă despart de o mie de ori…altfel mă plictisesc… și evident că mă împac tot de atâtea ori… Împăcările sunt cele mai dulci.Nu am mers niciodată în Vama Veche. Am mers la grădiniță de la 1 an și 10 luni. Învățam toate poeziile, chiar și rolurile de la scenete ale colegilor mei. Nu mâncam tot. Mi se întâmplă des să pierd lucruri pe care le caut 2 ore prin casă. Nu le găsesc niciodată când am nevoie de ele.

Nu supot să am unghiile neîngrijite. Îmi place să mănânc brocoli. Vorbesc mult…cred că se vede. Nu știu care e culoarea mea preferata.Sunt mereu îndrăgostită. Nu rețin niciodată numele persoanelor cu care am făcut recent cunoștință. Unii mă cred perversă. Sunt! 3/4 din cunoștințele mele sunt băieți. Mă uit după fetele care arată bine.

Nu mă holbez. Știu cum îl va chemă pe viitorul meu soț. Am tras bilețele la mare, la papagal. Totuși eu nu mă mărit. Mă sperie monotonia. Mi-e frică de singurătate. Nu știu să înot. Nu-mi place să dorm până târziu. Cred că e deja o zi pierdută. Încă mai citesc, carți.

Nu am avut niciodată o restanță . Am mii de fotografii în calculator, pentru că stau uneori ore întregi să caut pe internet poze interesante. Sunt imună la antibiotice. Sunt fericită când mă duc la cosmetică. Dorm în poziții ciudate. Mi-e cel mai frică de nebuni și de cutremure. Îmi place numele Miriam. Mănânc foarte rar de foamne în general mănânc de poftă. Sufăr des de sindromul tempo cognitiv.€..tocmai de asta mă și opresc aici. oooo…tre’ să fii o persoană foarte, dar foarte răbdătoare să citești tot ce-am putut scrie aici…….

Leave a Reply

Next Post

Care sunt cele mai interesante obiective turistice din Havana?

Atunci cand doriti sa plecati intr-o vacanta exotica, Travel Matters va ofera posibilitatea de a vedea orase minunate precum Havana de exemplu, oras cu un numar foarte mare de obiective turistice. Iata in continuare, care sunt cateva dintre cele mai interesante obiective turistice din Havana. Museo Nacional de Bellas Artes […]