De unde cumpar rigola cabina dus 40 cm pentru baia mea?

Realista

Intotdeauna cand amenajam o locuinta, fie ca este noua fie ca este veche si o reamenajam, ne gandim la cele mai frumoase lucruri pe care dorim sa le avem.

In baie, pana nu de mult, rigolele pentru cabinele de dus erau apanajul hotelurilor de lux din strainatate. In acest moment, putem sa montam si noi in baia proprie o rigola cabina dus 40 cm, potrivita atat in apartamente cat si in vile.

De unde iau rigola cabina dus 40 cm pentru baia mea?

Rigola de dus, adica scurgerea aceea eleganta pe margine, cu model, ca o banda, se gaseste in magazinele de profil. Se poate achizitiona cu usurinta de pe internet, spre exepmlu www.shop-einstal.ro sau de la showroomul din Soseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 Bucuresti.

De ce sa iau rigola cabina dus 40 cm si nu sifon traditional?

Cand amenajam casa, o problema care se ridica este cea legata de durabilitatea cu care ne-au obisnuit parintii nostri drept criteriu in alegerea produselor si design si facilitati, caracteristici predominante  si ale produselor moderne.

Rigola cabina dus 40 cm este scurgere, un sifon care are avantajul unui design modern, placut, care se integreaza foarte bine in orice baie, fara sa rupa conceptul unitar al acesteia.

Sifoanele, scurgerile vechi si rotunde, amplasate in mijlocul baii sau al cabinei de dus dau senzatia de nefiresc, parca nu ar fi locul lor acolo.

Pur si simplu nu se integreaza intre placile de gesie si faianta dreptunghiulare. Rigola cabina dus 40 cm rezolva aceasta problema de aspect si vine cu cateva funcionalitati demne de luat in seama, spre deosebire de sifoanele traditionale care nu au asa ceva.

Rigola cabina dus 40 cm este facuta din otel galvanizat, are o etanseitate sigura si este usor de demontat si de curatat. Dintr-o data, se scapa de acel clasic „miroase de la sifon” din baile vechi.

In plus, pentru ca mirosurile neplacute sa nu ajunga niciodata in casa, rigola cabina dus 40 cm este prevazuta cu sifon cu garda hidraulica antimiros.

Mai are si o membrana hidrofuga, picioruse care se pot regla pe inaltime si o cheie galvanizata pentru a scoate cu usurinta gratarul atunci cand se face curatirea si igienizarea sifonului.

Iata, asadar, cateva dintre avantajele unei asemenea rigole cabina dus 40 cm, usor de pus si extrem de usor de curatat, mai ales daca este pusa intr-o cabina de dus.

Pe piata de profil exista foarte multe modele, o mare parte a lor putandu-se asorta cu decorul din baie chiar daca acesta este mai pretentios.

Sunt recomandate in orice stil, fie ca este unul modern, minimalist, fie ca are accente clasice, retro, fie ca baia este opulenta, cu decoruri de lux. Pentru fiecare in parte, rigola cabina dus 40 cm poate sa accentueze detalii si sa se combine eterogen, dand unitate, clasa si stil.

Tinand cont si de detaliile tehnice si usurinta cu care se curata si se intretin, rigolele pentru cabina dus 40 cm sunt o alegere excelenta.

Leave a Reply

Next Post

Tot ce trebuie sa stiti despre incarcarea videoclipurilor pe YouTube

Vizionati videoclipuri Daca aveti acces la o sursa constanta de produse noi, puteti incerca sa creati o galerie de recenzii despre produse. Recenzarile video sunt excelente pentru potentialii cumparatori, deoarece pot vedea mult mai mult in comparatie cu citirea recenziilor sau vizualizarea imaginilor statice. Aceste recenzii pot fi serioase, pline […]