De ce aplicatia Android Auto este de un real folos?

Realista

Astazi vom vorbi despre Android Auto, o aplicatie care ne usureaza extrem de mult viata la volan. Aceasta aplicatie este disponibila in Play Store, avand o interfata ergonomica pentru confort si siguranta la volan.

Pentru a putea utiliza aceasta aplicatie, telefonul pe care il detineti trebuie sa ruleze un Android 5.0 sau mai mult o versiune mai noua. Aceasta aplicatie functioneaza in doua feluri si pe masinile cu Android Auto, dar si de sine statator doar cu telefonul.

Android Auto este destul de usor de folosit si se urmareste in esenta a oferi informatiile  necesare cu cat mai putine comenzi pe ecran pentru ca atunci cand conducem nu avem timp sa ne uitam pe ecran, avand nevoie de informatiile esentiale in timp real.

Dintre aplicatii Android utile, aceasta aplicatie ne usureaza mult viata in masina, fiind destul de usor de folosit, destul de intuitiva avand o interfata mult mai ergonomica. Initial aplicatia Android Auto a fost facuta pentru  masinile care au suport android auto, adica la o masina mai noua la care se conecteaza  telefonul, ecranul acestuia se va proiecta pe sistemul de info al masinii si astfel veti avea toate informatiile disponibile de pe telefon pe sistemul masinii.

Gasiti navigatia, telefonul, muzica, plus pagina de baza, unde sunt masate toate informatiile. Daca, de exemplu, vreti sa navigati repede dati comanda cu localitatea respectiva si va gasi adresa de destinatie, fara a tasta prea mult pe telefon. Bineinteles, telefonul e conectat permanent la masina, reusind cu comenzi scurte vocale sa gasim foarte usor adresa pe care  o dorim facand traseul cu usurinta.

Se poate observa ca totul e foarte mare scris, astfel incat sa fie foarte vizibil, putandu-se trece destul de usor de la navigatie la muzica sau la telefonie cu minimum de comenzi. Astfel putem asculta muzica sau sa dam telefoane, interfata fiind foarte usor de accesat.

La fel de usor putem reveni la meniul de baza, interfata fiind foarte vizibila, vazandu-se foarte bine cu o scurta privire, totul fiind foarte mare. In momentul cand o descarcati, aceasta aplicatie va cere drepturi de acces la telefon, la harti pentru a putea lucra la fel cum fac majoritatea aplicatiilor.

Android Auto este o interfata mai speciala pentru aplicatiile pe care le stiam deja, deoarece in mod normal aplicatii gen Google Maps sau aplicatia de muzica sau telefonie sunt mai greu de operat sau de lucrat cu ele, avand scrisul mic si in momentul cand telefonul e la un metru de voi nu vedeti ce se intampla acolo, asa puteti foarte usor sa dati comenzi.

Unele telefoane suporta comenzi si daca ii zici ok Google imediat da comanda si totul este ok, nu iti mai iei mana de pe volan, nu mai faci greseli, va ajuta sa operati mai usor, astfel cand esti la volan vezi mult mai bine cu comenzi mai usoare, fara a face multe manevre. Cei care conduc  stiu foarte bine ca desi smatphone-urile te ajuta la volan, este mai dificil sa le si manevrezi cu o singura mana si cu cealalta sa conduci, astfel aplicatia Android Auto iti va fi de un real ajutor.

Leave a Reply

Next Post

Cum functioneaza incarcarea rapida a telefoanelor moderne?

Odata cu trecerea timpului, telefoanele mobile inteligente care au aparut pe piata, au fost din ce in ce mai performante, fapt care fara sa ne dam seama initial, a facut sa devenim dependenti de aceste dispozitive. Ei bine, aceste telefoane sunt insa si foarte sensibile, asa ca va trebui sa […]