Cum arata margelele din pietre semipretioase?

Realista

In momentul in care discutam despre margele din pietre semipretioase, trebuie ca mai intai de toate sa precizam faptul ca acestea sunt printre cele mai apreciate si cele mai des purtate bijuterii de catre femei, indiferent ca discutam aici despre margele cubice, inimioare, opturi sau lacrimi, ori ca discutam despre margele ce au dimensiuni de la 4 mm la 12 mm.

Preferatele doamnelor raman aceste margele realizate din pietre semipretioase, iar daca vom sta sa aruncam o privire asupra lor, vom intelege si de ce.

Culorile pe care le au aceste margele, este evident faptul ca sunt culorile pe care le au acele pietre semipretioase din care sunt confectionate margelele, si sunt atat de frumoase si de diverse, incat doamnele si domnisoarele au mari batai de cap in momentul in care trebuie sa se hotarasca si sa isi aleaga astfel de bijuterii.

Tocmai de aceea, in momentul in care doamnele si domnisoarele vor trece pragul unui magazin de bijuterii, vor pune mai mult ca sigur la incercare rabdarea vanzatorului, iar acesta va trebui sa aiba mare rabdare cu ele, deoarece pot sa devina cliente in urmatoarele momente. Tocmai de aceea, vanzatorul va trebui sa le recomande doamnelor cele mai solitatate astfel de bijuterii.

Margelele din pietre semipretioase, pot avea diferite modele si evident, diferite dimensiuni, asa ca pot sa fie mai mici sau mai mari, pot sa fie de tipul inimioarelor, pot avea forma cubica, pot fi in forma de opturi sau de lacrimi.

In ceea ce priveste aceste modele, fiecare doamna sau domnisoara isi va alege margelele in functie de momentul sau de momentele in care va avea de gand sa poarte respectivele accesorii.

In cazul in care aceste margele sunt cumparate cu scopul de a fi oferite drept cadou, atunci cu siguranta margelele cu forma de inimioara sunt ideale pentru o prietena draga, sau pentru o persoana mai speciala, pentru ca ele simbolizeaza iubirea.

Atunci cand discutam despre modelul cubic, acesta este oarecum atipic, in ciuda faptului ca simetria sa este una frumoasa. La fel stau lucrurile si atunci cand discutam despre modelul opturi.

Daca ai de gand sa oferi margele din pietre semipretioase in modelul lacrimi, trebuie sa stii faptul ca acestea transmit un mesaj trist, sau pot fi utilizate si atunci cand persoana care le poarta simte un mare dor fata de o persoana draga.

Terminand cu ceea ce simbolizeaza aceste margele, trebuie mentionat faptul ca fiecare femeie si-ar dori astfel de bijuterii pe care sa le poarte ori de cate ori li se va ivi ocazia, sau de ce nu, chiar si in viata de zi cu zi.

Ametistul, aragonitul, agata, citrinul, granatul, hadul, howlit-ul, onixul, turcoazul, opalul sau turmalina, sunt doar cateva dintre cele mai des folosite pietre semipretioase pentru realizarea margelelor.

Aceste pietre semipretioase vor oferi culoarea margelelor, insa le vor putea oferi si alte proprietati importante.

Ei bine, tinand cont de toate aceste aspecte, ne este si noua usor sa le intelegem pe doamne si pe domnisoare, de ce sunt atat de nehotarate in momentul in care trebuie sa isi cumpere astfel de bijuterii.

Leave a Reply

Next Post

Ce produs poti folosi pentru a avea genele lungi si dese?

Femeile au pus dintotdeauan pret pe imaginea lor, astfel ca de fiecare data au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a avea o imagine mai mult decat perfecta. Pentru doamne si domnisoare conteaza totul, pana la cele mai mici detalii, asa ca nu trebuie sa ne surpinda faptul […]