Ce avantaje iti ofera incalzirea in pardoseala?

Realista

Incalzirea in pardoseala este pentru multi o notiune controversata inca, nu inteleg pe deplin cum functioneaza, care sunt avantajele reale pe care le ofera un astfel de sistem si de ce a devenit atat de popular in ultima vreme.

In cazul acestui sistem de termoficare, incalzirea se realizeaza de sub pardoseala, considerata deosebit de eficienta mai ales in locuinte. Confortul termic este unul sporit, picioarele sunt mereu calde, iar aerul la fel.

Asta se datoreaza eficientei cu care aerul este distribuit in camere, intr-o maniera uniforma. Bineinteles ca fiecare ar putea fi subiectiv vizavi de acest sistem de incalzire, ca si in legatura cu oricare altul de altfel.

Nu mai este de mult un subiect nou, chiar daca aceasta a prins contur in locuintele romanilor mai mult in ultimii ani.

Se construieste din tuburi, tevi speciale, prin care circula apa calda. Poate fi vorba si despre fire electrice. Apropo de tevi, exista la ora actuala un nou concept, care revolutioneaza functionarea instalatiilor specifice incalzirii in pardoseala.

Teava incalzire pardoseala PexPenta se recomanda a fi prima conducta cu bariera de oxigen protejata complet. O regasesti si in magazinul online pentru casa si gradina – Bricolaj Market, ducandu-i-se numele datorita fiabilitatii si calitatii ce o prezinta.

Daca te intereseaza un astfel de sistem de incalzire si nu vrei sa alegi orice iti ofera piata, o poti lua in considerare din doua motive. Primul e ca este unica din industrie care a trecut prin teste speciale de permeabilitate. Teava trece prin teste milimetrice, in timpul productiei, prin tehnologia cu laser.

Apoi, ar fi vorba de cele 5 straturi ale sale, extrudate simultan. Conducta trece prin procesul de reticulare prin bombardare cu electroni, deci de aici prezinta flexibilitatea si durabilitatea ce o recomanda. E si motivul pentru care garantia pentru un astfel de produs e de 30 de ani.

Incalzirea in pardoseala si avantajele pe care le ai

Nici nu mai trebuie mentionat ca ceea ce convine oricui legat de incalzirea in pardoseala este podeaua mereu calda sub picioare. Oricine si mai ales familiile cu copiii se vor bucura pe deplin de acest avantaj.

Apoi trece pe lista si faptul ca nu mai ai de cumparat si montat radiatoare, nu mai trebuie sa gandesti mobilierul prin raportare la acestea. Ai din start tot spatiul dispoibil pentru partea de amenajare.

Nu esti limitat in ceea ce priveste finisajul ales pentru podea. Poate fi vorba despre piatra, gresie, mocheta sau covor, respectiv parchet laminat.

Pentru ca incalzirea se va realiza de jos in sus, dispersarea caldurii va fi mai eficienta. Repartizarea se realizeaza uniform si ai avantajul ca picioarele sunt incalzite primele, cele care iti pot influenta starea de confort pentru ca sunt partea cea mai termosensibila din corp.

Atunci cand realizezi controlul caldurii de la nivelul podelei, ai si avantaje financiare. E mult mai simplu sa realizezi incalzirea locuintei, deci si costurile lunare vor fi mai mici.

Nu uita de teava speciala despre care am mentionat mai sus, pe care o poti comanda de la Bricolaj Market. Afla de la experti si despre alte optiuni privind componentele sistemului de incalzire in pardoseala pentru a  te bucura de experiente termice peste asteptari.

Leave a Reply

Next Post

Gata, asta e, in 4 ani, 4 luni si 7 zile ma casatoresc

Acum doua weekend-uri am luat o amenda auto. Nu eu personal, dar pentru ca unii au un efect miraculos de ghinionist (vezi efectul Vladut) am zis sa compensez eu si sa iau amenda si punctele pe carnetul meu. Nici abilitatile mele de bun negociator si nici faptul ca am o […]