Afara e o vreme superba, asa ca eu plec la mare!

Realista

Niciodată nu-mi amintesc să fi fost influențată de vreme. Cunosc chiar o mulțime de persoane care seara, înainte să se culce verifică vremea din următoarea zi. Mi se pare de-a dreptul absurd. E ca și cum port de grijă unui fapt pe care, și să vreau, nu-l pot schimba.

Există chiar un verset biblic care spune “Nu vă îngrijorați, dar, de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăși. Ajunge zilei necazul ei.”

Așa că la mine e absolut firesc să port iarna rochii, vara blugi, când plouă nu am niciodată umbrelă.

Mama toată toată copilăria ne repeta că trebuie să avem cu noi o umbrelă cât de mică, pentru că imaginea unei femei plouate e de-a dreptul dezolantă. Și ori de câte ori mă vedea că pot rochii în plină iarnă, iar eu îi spuneam că am dresuri groase, mă ruga insistent să port o plăcuță cu mine pe care să scriu asta: “AM DRESURI GROASE”, pentru a nu fi considerată nebună.

Însă, chiar nu mă indispune nicicând “vremea rea”, așa că azi poate fi un bun exercitiu și pentru voi , prin care să le spuneți oamenilor când sunteți întrebați ce faceți :” Minunat, afară e o vreme superbă!”

Leave a Reply

Next Post

Cand ploua afara e vreme de…facut curat in pod!

M-am trezit dimineață și când am deschis fereasta mirosea a o mare de ud. Plouă afară. Și clar ori de câte ori plouă afară nu-mi vine în cap, ca mulți altora dintre noi replica “Asta e vreme de făcut copii sau de numărat bani.” Sau, mai nou, de când cu […]